8.1 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 18:36
No menu items!

BT a deschis o sucursală în Roma, pentru comunitatea de români din Italia

spot_img

bt

Banca Transilvania a deschis, pe 3 ianuarie, în Roma, o sucursală destinată în special românilor din Italia – persoane fizice si companii, devenind prima bancă românească din peninsulă.

”Extinderea în străinătate este o oportunitate de business pentru banca noastră. Relațiile româno-italiene și strategia pe care o avem pentru BT Italia vor contribui, cu siguranță, la creșterea organică a băncii”, a declarat Horia Ciorcilă, președintele Consiliului de Administrație al BT.

Gama de produse oferite cuprinde depozite, credite, internet banking, mobile banking, carduri, transferuri de bani, alerte SMS sau posibilitatea achitării facturilor pentru furnizorii din România.

Sucursala se află pe Via Baldo degli Ubaldi, în centrul Romei și în apropiere de Vatican.

Directorul unității este Andrei Haș, care, în ultimii doi ani, a fost director de proiecte speciale la sediul central din Cluj al BT. Între 2007 și 2011, Haș a lucrat la sucursala BT din Nicosia, Cipru, inclusiv ca director. Sucursala din Cipru a fost închisă anul trecut, ca urmare a crizei bancare puternice.

Haș are 38 de ani și are studii de management la Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, potrivit profilului de pe rețeaua LinkedIn.

Din punctul de vedere al comunicării, comunicarea din Italia se va baza pe publicitate clasică și în social media, protagonist fiind personajul ”Zânul BT”, care apare alături de un moto-scuter – un vehicul foarte folosit de italieni.

Vlad Bârleanu