6 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 20:19
No menu items!

Brutăria care se lăuda că primește și nevaccinați s-a închis din lipsă de clienți

spot_img

O brutărie cunoscută din municipiul Brașov a postat imediat după impunerea restricțiilor persoanelor nevaccinate un mesaj devenit viral pe Facebook prin care anunța că nu face discriminare între vaccinați și nevaccinați și îi va primi pe toți în brutărie. „Te primim oricum!”, anunța brutăria care acum s-a închis din lipsă de clienți. “Ne pare rău, avem pierderi mari!”, au anunțat patronii care au constat că like-urile de pe Facebook nu i-au ajutat cu nimic. 

Patronii unei brutării din centrul vechi al Brașovului anunțau în urmă cu o săptămână că vor primi și clienţii care nu au certificat verde, indiferent de consecinţele legale.

La momentul respectiv, postarea a strâns peste 30.000 de reacții pe pagina de socializare a brutăriei și a fost distribuită de peste 25.000 de ori. Cu toate acestea, se pare că cei care au trecut pragul brutăriei nu au fost mulți, pentru că ieri, pe pagina de socializare, patronii au anunțat că, din cauza pierderilor foarte mari, sunt nevoiți să închidă.

Acum, pe ușa magazinului scrie: “Ne pare rău! Cu toate eforturile depuse și riscurile pe care ni le-am asumat, din cauza restricțiilor impuse avem pierderi mari. Având în vedere aceste aspcte suntem nevoiți să închidem începând cu data de 21 octombrie 2021“.

C.Dumitrescu