0.3 C
București
luni, 24 ianuarie 2022 - 16:48
No menu items!

Bruce Willis a devenit tată pentru a cincea oară

spot_img

Bruce Willis

Actorul american Bruce Willis a devenit tată pentru a cincea oară, după ce soţia lui, actriţa Emma Heming, a născut, luni, la Los Angeles, o fetiţă, care a primit numele de Evelyn Penn, informează Daily Mail.

Bruce Willis şi Emma Heming, colega lui de distribuţie din filmul “Greu de pensionat 2/ Red 2”, cu care s-a căsătorit în 2009, mai au împreună o fetiţă în vârstă de doi ani, Mabel.

Evelyn Penn este al cincilea copil al actorului, care mai are trei fiice cu actriţa Demi Moore, cu care a fost căsătorit între anii 1987 şi 2000: Rumer, în vârstă de 25 de ani, Scout, în vârstă de 22 de ani, şi Tallulah, în vârstă de 20 de ani.

Bruce Willis a devenit celebru în 1985, odată cu apariţia în serialul de televiziune câştigător al unui premiu Emmy “Maddie şi David”. Apoi, el s-a impus la Hollywood cu roluri în filme de acţiune, precum celebra serie “Greu de ucis”, “Ultimul samaritean”, “Pulp Fiction” şi “Şacalul”.

Actriţa şi producătoarea Emma Heming, în vârstă de 35 de ani, a mai jucat în filmele “Seducătorul fără chip/ Perfect Stranger” (2007) şi “Bruce Willis: Why the Legend Never Dies” (2013).

C.A.