-3.6 C
București
luni, 24 ianuarie 2022 - 3:49
No menu items!

British American Tobacco: Fabrica din Ploiești ar putea fi o soluție pentru producția noii game Glo

spot_img

Fabrica din Ploiești ar putea fi o soluție pentru extinderea producției de consumabile pentru  Glo, produsul care permite încălzirea tutunului, cu efecte nocive mult diminuate în comparație cu țigaretele clasice, potrivit oficialilor companiei British American Tobacco România (BAT).

Compania a anunțat miercuri extinderea rețelei de distribuție pentru Glo pe piețele din șapte orașe mari: București, Constanța, Craiova, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov și Iași.

”Începând cu această săptămână, consumabilele de tutun pentru glo, numite Neostiks, sunt disponibile în aproximativ 2.000 de magazine, lanțuri internaționale de supermarket-uri și benzinării (…) Un pachet de Kent Neostiks se va comercializa la un preț comparabil cu cel al unui pachet de țigarete (17 Lei)”, a anunțat compania. În prezent, consumabilele sunt fabricate în Coreea de Sud și Rusia.

Oficialii BAT au mai afirmat că, din 2012, s-au investit peste 2,5 miliarde dolari la nivel global în cercetare şi dezvoltare pe segmentul de produse de nouă generaţie în industria tutunului.

Conform cercetărilor puse la dispoziție de companie, vaporii produși de Glo prin încălzirea tutunului conțin cu aproximativ 90% – 95% mai puține substanțe nocive decât fumul de țigară.

BAT România este cel mai mare jucător de pe piața tutunului din România, cu o cotă de piață de 55%, și are 2.500 de angajați.

T.S.