Bretonul revine în forță

Bretonul, oricând l-ai face, întinerește un chip și îl face mai misterios

 breton

Cele mai recente tendințe de beauty arată că bretonul revine în forță, cu forme și volume diferite! Hair-stiliștii ne spun că o tunsoare cu breton este o schimbare binevenită, mai ales de când case de modă precum Emporio Armani, Saint Laurent sau Emilio Pucci l-au impus ca pe un element esențial în coafura momentului, scrie Yahoo News.

Fie că este lung până la gene, precum în prezentările Blumarine și Emanuel Ungaro, fie că are cărare, ca la Emilio Pucci și Jill Suart, că este într-o parte, ca în prezentările Armani Prive și Saint Laurent, sau foarte scurt, așa cum am văzut la Dsquared 2, bretonul revine în grațiile stiliștilor.

Există atâtea tipuri de breton, încât este imposibil să nu găsești unul potrivit pentru forma feței tale. Iată, așadar, ce tip de breton ți se potrivește în funcție de trăsături:

Bretonul care acoperă sprâncenele

Poți opta pentru el dacă vrei să ascunzi o frunte înaltă sau prea lată. Acest tip de breton este potrivit pentru fața lungă, deoarece va reduce din lungime și va atrage privirea în jumătatea inferioră a feței. Bretonul lung nu este însă la fel de potrivit în cazul în care ai fața rotundă, deoarece va adăuga lățime fizionomiei tale și, în acest fel, se creează iluzia unei fețe și mai pline.

Bretonul cu cărare pe mijloc

Scoate în evidență trăsăturile și alungește chipul, acoperind părțile laterale ale feței. Dacă ai fața rotundă sau pătrată, poartă-l mai lung, chiar peste linia pomeților, pentru a masca forma maxilarului.

Bretonul într-o parte

Acesta este cel mai popular tip de breton, fiind ușor de întreținut. Chiar dacă a crescut și nu ai timp să te duci la salon, poți să îl dai într-o parte. În plus, nu va fi o schimbare de look majoră ca în restul cazurilor. Bretonul într-o parte se potrivește fetelor cu forma ovală sau pătrată.

Bretonul scurt

Pentru acelea dintre voi care vor o schimbare îndrăzneață, un breton foarte scurt, a la Audrey Hepburn, este cheia succesului. Acest breton se potrivește cu un chip mic, rotund sau oval. Acesta nu taie foarte mult din lungimea trăsăturilor, așa cum se întâmplă în cazul bretonului care acoperă sprâncenele, fiind potrivit chiar și pentru persoanele cu fruntea îngustă.

Orice ai alege din cele patru modele prezentate mai sus trebuie să știi că un breton, oricând l-ai face, întinerește un chip și îl face mai misterios. Nu în ultimul rând, este important să alegi o tunsoare cu breton care să îți pună în valoare trăsăturile feței, nu sa le ascundă.

NICIUN COMENTARIU