7.8 C
București
sâmbătă, 2 martie 2024 - 1:30
No menu items!

Brad Pitt, cavaler de onoare la nunta lui George Clooney

spot_img

George Clooney se va căsători cu logodnica sa Amal Alamuddin, în toamna acestui an

clooney-pitt

Brad Pitt va fi cavaler de onoare la nunta lui George Clooney, care se va căsători cu logodnica sa Amal Alamuddin în Italia, în toamna acestui an, a declarat Starla Clooney, mătuşa viitorului mire, potrivit contactmusic.com.

Cred că îl va alege pe Brad Pitt să îi fie cavaler de onoare. Ei sunt prieteni buni„, a spus Starla Clooney.

Starla – care este pastor protestant, a confirmat de asemenea că nepotul ei se va căsători cu logodnica lui, o avocată în vârstă de 36 de ani, în Italia și că părinţii viitorului mire, Nick şi Nina Clooney, vor călători în Europa săptămâna viitoare pentru a ajuta la pregătirile de nuntă.

Am auzit că voiau să se căsătorească în Cincinatti, care nu este prea departe de Kentucky – acesta era unul dintre oraşele la care se gândeau, dar se pare că Cincinatti nu a câștigat, iar nunta nu va avea loc acolo. Însă, știu că Nick şi Nina vor merge în Italia în următoarea săptămână şi vor căuta, probabil, un loc potrivit acolo.

Starla Clooney

Ea s-a oferit să oficieze o ceremonie de căsătorie a cuplului în SUA, dacă cei doi vor decide acest lucru, pentru rudele lor care nu vor putea să călătorească în Europa.

George Clooney şi Amal Alamuddin au apărut pentru prima dată împreună în public în octombrie 2013, la Londra, potrivit revistei People.

Amal-Alamuddin

D.M.