29.2 C
București
vineri, 22 septembrie 2023 - 20:25
No menu items!

Brad Pitt a cumpărat un avion Spitfire, cu 2 milioane de dolari

spot_img

brad pitt

Brad Pitt a cumpărat un avion Spitfire cu 2 milioane de dolari, după ce actorul a devenit extrem de interesat de evenimentele petrecute în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, potrivit contactmusic.com.

Actorul american, în vârstă de 49 de ani, a dezvoltat o veritabilă fascinaţie pentru cel de-al Doilea Război Mondial în timpul filmărilor pentru cel mai recent film al său, „Fury”, şi a decis să achiziționeze un avion Spitfire, folosit de Royal Air Force în acest conflict mondial, ce a avut loc între 1939 şi 1945.

„Brad, care a făcut totul, de la dormitul în tranşee, până la operarea unui tanc adevărat, în cadrul acestui film, a investit într-una dintre maşinile intrate în legenda celui de-al Doilea Război Mondial”, a declarat o sursă pentru tabloidul The Sun.

Brad Pitt va lua lecţii de pilotaj la Boutlbee Flying Academy din Oxford, unde cursanţii sunt învăţaţi să piloteze avioane Spitfire în condiţii de siguranţă deplină.

Starul hollywoodian filmează în această perioadă filmul „Fury”, în apropiere de penitenciarul „The Mount”, aflat lângă satul Bovingdon, din comitatul Hertfordshire, estul Angliei.

Actorul intenţionează să recruteze câţiva deţinuţi din acel penitenciar, unde sunt încarceraţi prizonieri din categoria C – persoane care nu sunt considerate de încredere în libertate -, pentru a face figuraţie în film, ca parte a programului de reeducare şi reintegrare în societate.

Brad Pitt, care are împreună cu logodnica sa, actrița Angelina Jolie, șase copii, va interpreta rolul principal în filmul „Fury”, inspirat din evenimentele petrecute în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

D.M.