3 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 2:44
No menu items!

Brad Pitt şi Angelina Jolie au semnat un contract prenupţial de peste 100 de pagini

spot_img

 brad-pitt-angelina-jolie

Brad Pitt şi Angelina Jolie ar fi semnat un contract prenupţial în care este prevăzut că, în caz de divorţ, actorul va rămâne cu averea sa de 150 de milioane de euro, iar partenera lui îşi va păstra bunurile în valoare de 120 milioane de euro.

Având în vedere că cei doi soți intenționează să se căsătorească de Crăciun, Brad Pitt şi-a pus avocaţii să elaboreze un contract prenupţial în care se precizează că în cazul divorţului, actorul îşi va păstra averea estimată de Forbes la 150 de milioane de dolari, iar Angelina îşi va păstra averea de 120 de milioane de dolari.

De asemenea, în caz de divorţ, contractul de 101 pagini prevede custodia comună pentru cei şase copii pe care îi cresc împreună, informează contactmusic.com.

“Angelina a fost întotdeauna un pic rezervată în legătură cu un contract prenupţial, dar Brad a convins-o că este spre binele tuturor. El este o persoană romantică, dar şi foarte practică şi, dată fiind averea lor de 270 de milioane de euro, cei şase copii şi proprietăţile lor din toată lumea, contractul are cu siguranţă rost”, a declarat o sursă pentru publicaţia Grazia UK.

Brad şi Angelina nu se pot căsători în Franţa pentru că nu au rezidenţă în această ţară, dar doresc să organizeze o ceremonie somptuoasă la reşedinţa lor din Franţa, la Château Miraval, precedată de nunta propriu-zisă în Hawaii, locul preferat al mamei actriţei, Marcheline Bertrand, care a încetat din viaţă în 2007, din cauza unui cancer ovarian.

C.A.