3.1 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 9:10
No menu items!

Brașov: Educator de la o grădiniţă, reţinut după ce a abuzat sexual o fetiţă de cinci ani

spot_img

Părinţii unei fetiţe de cinci ani au reclamat că bărbatul a atins-o pe copilă în zonele intime

catuse

Un bărbat de 33 de ani care lucrează ca educator la o grădiniţă privată din Braşov a fost reţinut de poliţişti, miercuri, pentru corupere sexuală de minori, după ce părinţii unei fetiţe de cinci ani au reclamat că acesta a atins-o pe copilă în zonele intime.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisar-şef Liviu Naghi, a anunţat, miercuri, că în 25 octombrie Poliţia municipiului Braşov a fost sesizată de o femeie că fetiţa sa, în vârstă de 5 ani, care se afla în timpul programului de somn la o grădiniţă privată din Braşov, ar fi fost mângâiată de un educator pe picior şi în zona organelor genitale.

În urma verificărilor făcute de poliţişti sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul Judecătoriei Braşov, a fost identificat educatorul reclamat, fiind vorba despre un bărbat de 33 de ani.

Miercuri, în baza autorizaţiei emise de instanţă, poliţiştii şi procurorii au făcut o percheziţie la locuinţa bărbatului, de unde au fost ridicate mai multe medii de stocare a datelor (laptop, telefon mobil).

Reprezentantul Poliţiei a precizat că educatorul a fost reţinut, urmând să fie dus în instanţă cu propunerea de arestare preventivă.