8.2 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 14:18
No menu items!

Braşov: Bărbat cu un cuţit înfipt în gât, găsit în beciul unui bloc

spot_img

politia

Un bărbat a fost transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean din Braşov, după ce a fost găsit cu un cuţit înfipt în gât, în beciul blocului în care locuieşte.

Poliţia a fost sesizată prin 112 vineri dimineaţă de către un bărbat de pe strada Constructorilor din cartierul Tractorul din Braşov, care a spus că şi-a găsit vecinul în beciul imobilului, având un cuţit înfipt în gât, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, comisar şef Liviu Naghi

“Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, a fost găsit cu un cuţit înfipt în gât şi a fost transportat imediat la Spitalul Judeţean Braşov, unde a intrat direct în operaţie. Deocamdată nu avem multe amănunte despre acest caz pentru că trebuie mai întâi să vorbim cu victima, de îndată ce starea de sănătate o să îi permită. S-a format o echipă mixtă de poliţişti criminalişti şi procurori şi se fac cercetări”, a spus Naghi.

Bărbatul era cunoscut ca fiind un om liniştit, cu familie şi cu un loc de muncă stabil.

Bărbatul, care locuieşte cu soţia şi cu fiul său, în vârstă de 20 de ani, coborâse în beciul blocului vineri dimineaţă pentru a lua ceva din boxa sa, fiind găsit de către un vecin care coborâse şi el în beci.

“Pacientul a fost operat, i-a fost extras cuţitul din gât. În acest caz a intervenit o echipă multidisciplinară, iar acum bărbatul este sub supraveghere”, a spus şeful Unităţii de Primiri Urgenţe Braşov, Cristina Vecerdi.

Lucian Mera