16.1 C
București
luni, 27 mai 2024 - 0:07
No menu items!

Borza schimbă iar directori din teritoriu ai Hidroelectrica

spot_img

Șeful Euro Insol a operat o serie de schimbări la structura teritorială Argeș a producătorului de energie, la numai trei săptămâni de la ultimele demiteri

Borza_SZ

Administratorul judiciar al Hidroelectrica a demis doi șefi ai companiei, din teritoriu, în urma constatării unor disfuncționalități în management. Este vorba despre Sucursala Curtea de Argeș, unde Remus Borza a decis schimbarea directorului general și a celui de Producție.

”În urma constatării unor disfuncționalități în managementul Sucursalei Curtea de Argeș, Euro Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica SA, a operat o serie de schimbări la nivelul conducerii acestei structuri teritoriale. Astfel, domnul Constantin Ivan a fost revocat din funcția de Director al Sucursalei Curtea de Argeș, fiind înlocuit cu domnul Ion Stoica. De asemenea, a fost revocat și domnul Jianu Aurel din funcția de Director Producție, fiind înlocuit cu domnul Vasile Sora”, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

De asemenea, la Uzina Hidroelectrica Buzău din cadrul SH Curtea de Argeș, Ion Trușcă a fost revocat din funcția de Inginer Șef Uzină și înlocuit de Ion Butu.

Pe 8 mai, Borza a mai demis trei directori din sucursale ale companiei, precum și un manager de proiect, respectiv directorul sucursalei Bistrița a Hidroelectrica, Romică Grigoriu, directorul de producție al aceleiași sucursale, Cornel Melinte și directorul de producție de la sucursala Porțile de Fier, Dragoș Novac.

Hidroelectrica a reintrat în insolvenţă, la sfârșitul lunii februarie, după ce Curtea de Apel Bucureşti a admis recursurile formulate de traderii de energie Alpiq, Energy Holding şi EFT, dar şi de Andritz Hydro, Alro, Elsid Titu şi Direcţia Venituri Buget Local Sector 2.

C.C.