-1.2 C
București
joi, 27 ianuarie 2022 - 4:50
No menu items!

Bombă: Numărul polițistului de la IGPR, în agenda lui Gheorghe Dincă

spot_img

Informații bombă apar cu fiecare zi în cazul Caracal. Anchetatorii au avut o surpriză de proporții  în timpul percheziției informatice efectuată în telefoanele lui Gheorghe Dincă.

În agenda terminalului, specialiștii au găsit numărul de telefon al polițistului care l-a convins pe Dincă, a doua zi după capturarea lui, să recunoască crimele asupra Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu. De menționat că pe data de 27 iulie, Georghe Dincă, aflat în arestul Poliției Caracal a solicitat să vorbească cu polițistul Marius Preda.  

Marius Preda este polițist la IGPR și nu face parte  din nicio anchetă privind cazul Caracal, potrivit celor declarate zilele trecute de Tonel Pop, avocatul familiei Melencu.

Potrivit procedurii, polițistul ar fi trebuit să nu se cunoască anterior cu suspectul, lucru susținut, de altfel de anchetatori. Și totuși, după studierea telefonului, numărul lui Marius Preda era salvat în agenda telefonului lui Gheorghe Dincă. Mai mult, potrivit jurnaliștilor de la România TV, Marius Preda avea chiar rude în Caracal, lucru pe care polițistul nu l-a anunțat anterior conducerii IGPR.

Reamintim că, la momentul capturării, Gheorghe Dincă a negat că le-ar fi cunoscut pe cele două fete, Alexandra și Luiza. A doua zi, după o discuție care a durat mai bine de  o oră cu polițsitul Marius Preda, Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.