16.3 C
București
luni, 20 septembrie 2021 - 3:08

Bolojan dă trezirea în PNL: “Dăm un vot de susţinere, dar unde ne duce mai departe?”/ “Vom fi atât de răniţi încât să nu mai putem face mare lucru”

spot_img

În ședința BPN a PNL, convocată de Florin Cîțu peste capul lui Ludovic Orban care nu a participat, Ilie Bolojan a avut un mesaj ca un duș rece pentru liberali. El a spus că actuala criză politică ar putea avea repecusiuni pe termen lung pentru partid, iar deteriorarea relațiilor din coaliție vor lăsa “răni, sechele mari încât nu ştiu cum vom putea lucra”, a spus Bolojan.

“Modul în care evoluăm, în lumina luptei pentru şefia partiului, nu e de natură să crească autoritatea guvernului. Sper să nu fie nişte victorii a la Pirus în care după ce terminăm competiţia internă şi disputele cu partenerii să fim atât de răniţi încât să nu mai putem face mare lucru. Credeţi-mă, în percepţia publică, inclusiv în interiorul PNL-ului, la nivelul de bază, semnalele nu sunt foarte bune. Sigur, azi în situaţia în care ne aflăm noi raţional nu putem decât să dăm un vot de susţinere, dar unde ne duce mai departe, care sunt paşii următori, ce se întâmplă cu deteriorarea relaţiilor în coaliţie, pentru că vor rămân răni, sechele mari încât nu ştiu cum vom putea lucra, delegat sarcini, cât timp încrederea evoluează în direcţia asta. Trebuie avut grijă ce facem cei la nivel de vârf, vă spun, grijă mare că nu se vede că mergem într-o direcţie bună”, a spus Bolojan, potrivit unor surse politice, în ședința BPN care a avut loc prin videoconferință și în cadrul căreia, Florin Cîțu a cerut susținerea liberalilor pentru a rămâne în continuare premier.

“Disputele din interior să le eliminaţi în totalitate că va ieşi şi mai prost”, a completat Bolojan.

C.D.