-0.2 C
București
duminică, 23 ianuarie 2022 - 17:32
No menu items!

Bogdan Stanoevici nu a murit de COVID. Doi politicieni vorbesc despre o altă cauză a morții

spot_img

Doi politicieni susțin la unison că actorul Bogdan Stanoevici nu a murit din cauza COVID, pentru că acesta învinsese boala.

Bogdan Stanoevici a murit cu zile pentru că a fost infectat cu un microb din spital, a scris Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook. Afirmația este susținută și de senatoarea AUR Diana Șoșoacă.

„A murit Bogdan Stanoevici! Un om minunat și un curajos cum rar mai întâlnești in zilele noastre! Propaganda asta infectă spune că din cauza virusului ucigaș! Fals! Bogdan a murit cu zile pentru că a fost infectat cu un microb din spital! A fost bolnav de Covid, dar l-a învins! Ziceți adevărul, nu mințiți! Nu vă bateți joc de un om hotărât, care s-a luptat pentru viața sa până în ultima secund! Dumnezeu să te aibă în pază, Bogdan”, scrie pe Facebook Codrin Ștefănescu.

O poziție similară are și senatorul AUR Diana Șoșoacă.

„Bogdan Stanoevici nu a murit de COVID. Se vindecase la 2 săptămâni după internare. Bogdan avea afecțiuni de o viață care nu i-au fost tratate. La 62 de ani, arăta ca la 45. M-a rugat să lupt până la capăt și să nu mă las. Aviz amatorilor și criminalilor din sistem! Nu ne puteți omorî pe toți”, afirmă senatorul AUR.