13 C
București
marți, 21 septembrie 2021 - 12:28

Bogdan Diaconu s-a distrat la nunta unui traficant de arme

spot_img

Colegul de partid și tovarășul de pahar al lui Sebastiang Ghiță, Bogdan Diaconu, a participat la nunta unui traficant de arme, arestat în celebrul dosar „Ciorogârla”. Informația a fost dezvăluită de Ana Maria Roman, în ediția de luni a emisiunii Esențial, de la Antena 3.

Fostul președinte al Partidului România Unită, Bogdan Diaconu, a postat, duminică seara, pe pagina sa de Facebook, fotografii cu noua sa iubită, vedeta de televiziune Rocsana Marcu, de la nunta lui Liviu Iordan cu iubita sa, Gabriela Tudorică. Nunta a avut loc la Ballroom Militari Residence. Naș le-a fost Nicolae Tudor, patronul firmei de pază Premium Sas Security și a sălii de fitness Sas Gym, acolo unde se pregătesc și sportivi implicați în acțiuni interlope.

Potrivit presei mondene, Bogdan Diaconu intenționează să se însoare cu Rocsana Marcu.

Liviu Iordan a fost reținut, în martie 2010, de procurorii DIICOT, după ce a vândut, sprijinit de fratele său, Nicolae Iordan, cu 17.500 de euro, zece pistoale model TT şi trei pistoale mitralieră tip Kalaşnikov, care proveneau din furtul comis în luna ianuarie 2009, de la unitatea militară de la Ciorogârla. Tribunalul București a emis și mandat de arestare pe numele proaspătului însurat. El a fost condamnat, în 2012, de aceeași instanță la doi ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei.

Olimpia Diaconiuc