6.4 C
București
marți, 26 octombrie 2021 - 1:17

Bogdan Aurescu: Atac de o lașitate revoltătoare

spot_img

Ministrul de externe își exprimă profunda indignare față de atentatul de la Paris

Aurescu Bogdan

Atacul terorist de la Paris este de o lașitate revoltătoare la adresa presei și a lumii civilizate și reprezintă un atac la esența democrației, a valorilor și libertăților fundamentale, a afirmat, miercuri, ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu.

Șeful diplomației române își exprimă „profunda indignare” față de atac, pe care îl apreciază ca fiind unul fără precedent.

Acest act de o gravitate extremă împotriva reprezentanților presei reprezintă un atac la însăși esența democrației și a valorilor și libertăților fundamentale. Condamnăm în cei mai categorici termeni acest act terorist, care reprezintă un atac de o lașitate revoltătoare la adresa presei și a lumii civilizate. România va continua, alături de partenerii europeni, să sprijine lupta împotriva terorismului sub toate formele sale de manifestare

Bogdan Aurescu
ministrul de externe

Ministrul Afacerilor Externe a adresat un mesaj familiilor victimelor. „Gândurile noastre se îndreaptă către familiile victimelor. Suntem alături de întregul popor francez prieten, greu încercat în aceste momente tragice”, afirmă șeful diplomației române.