Bogdan Aurescu: Atac de o lașitate revoltătoare

Ministrul de externe își exprimă profunda indignare față de atentatul de la Paris

Aurescu Bogdan

Atacul terorist de la Paris este de o lașitate revoltătoare la adresa presei și a lumii civilizate și reprezintă un atac la esența democrației, a valorilor și libertăților fundamentale, a afirmat, miercuri, ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu.

Șeful diplomației române își exprimă „profunda indignare” față de atac, pe care îl apreciază ca fiind unul fără precedent.

Acest act de o gravitate extremă împotriva reprezentanților presei reprezintă un atac la însăși esența democrației și a valorilor și libertăților fundamentale. Condamnăm în cei mai categorici termeni acest act terorist, care reprezintă un atac de o lașitate revoltătoare la adresa presei și a lumii civilizate. România va continua, alături de partenerii europeni, să sprijine lupta împotriva terorismului sub toate formele sale de manifestare

Bogdan Aurescu
ministrul de externe

Ministrul Afacerilor Externe a adresat un mesaj familiilor victimelor. „Gândurile noastre se îndreaptă către familiile victimelor. Suntem alături de întregul popor francez prieten, greu încercat în aceste momente tragice”, afirmă șeful diplomației române.

NICIUN COMENTARIU