18 C
București
marți, 28 mai 2024 - 23:36
No menu items!

Boc: Mitingul USL, o manifestare gen Kim Ir Sen sau Mao Zedong UPDATE

spot_img

Emil Boc a recunoscut  că nu a văzut mitingul USL de miercuri seară, dar, din câte a auzit, acesta a fost o manifestare festivistă gen Kim Ir Sen sau Mao Zedong din anii ’70.

„Sincer, nu am văzut mitingul USL, pentru că am participat la Congresul PPE, dar, din câte am auzit, a fost o manifestare mai mult gen Kim Ir Sen sau Mao Zedong din anii ’70. E o decizie a lor, o respect, dar cred că Europa se depărtează tot mai mult de asemenea practici superpopuliste, şi se pretează la practici mult mai pragmatice, care ţin de politici concrete şi nu festivism. Dar festivismul se pare că a devenit o modă în USL. Aşa am înţeles, că a fost o manifestare festivistă”, a spus Emil Boc.

USL şi-a lansat candidaţii la parlamentare  printr-un miting la care au participat, potrivit organizatorilor, peste 60.000 de susţinători. Evenimentul de pe Naional Arena a avut loc concomitent cu lucrările primei zile a Congresului PPE. (A.M)

UPDATE: Vasile Blaga: Noi am fost interesaţi de lucrările Congresului PPE, nu de mitingul USL

„Noi am fost interesaţi de lucrările Congresului PPE, toată lumea este mulţumită şi ca organizare a acestui congres, dar şi de documentele care s-au aprobat şi se vor aproba”, a răspuns, sec, Blaga.