0.3 C
București
marți, 25 ianuarie 2022 - 19:01
No menu items!

Blocați în trafic, pe Valea Prahovei. După vacanța de Revelion, turiștii stau în coloane kilometrice pe DN1

spot_img

Traficul rutier este intens, duminică, pe Valea Prahovei, în zona staţiunilor montane, odată cu întoarcerea turiștilor după vacanța de Revelion. Se circulă bară la bară între Nistorești și Comarnic, iar între Predeal și Bușteni traficul e blocat.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1 Ploiești – Braşov, traficul rutier este intens către zona montană și pe raza stațiunilor de pe Valea Prahovei.

Se circulă în coloană pe sensul de urcare spre Brașov, între localitățile Nistorești și Comarnic, județul Prahova, iar în cealalată direcție, valorile de trafic sunt intense între stațiunile Predeal și Bușteni.

”Pentru reducerea riscului de implicare în accidente rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare”, transmite Infotrafic.

În judeţul Braşov, începând cu ora 11.45, s-a deviat circulaţia de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti.

Totodată, se recomandă şi devierea de pe DN73A Râșnov – Predeal pe DN73, fie către Braşov şi apoi spre Cheia pe DN1A, fie către Piteşti pe DN73 şi apoi spre Bucureşti pe autostrada A1.