20.3 C
București
vineri, 24 mai 2024 - 10:56
No menu items!

Blaga: USL face orice numai de guvernat nu guvernează

spot_img

Liderul PDL vasile Blaga este de părere că actualul Guvern nu face nimic pentru România pentru că, susţine el, cel mai mare pericol este că nu guvernează.

”Acest Guvern Ponta nu face nimic pentru România, cel mai mare pericol este că nu guvernează. Nu au luat nicio măsură în folosul oamenilor. Nu simte omul acum că prețurile sunt mult mai mari decât acum cinci luni de zile? Nu simte omul acuma că inflația este atât de mare încât, de exemplu, am văzut că există o mare bancă din România care nu mai oferă credite în euro, vrea să crediteze numai în lei, ca acum 14 ani. Îi e frică de inflație și băncii. Nu simte omul că plătește cu 5% mai mult la energia electrică? Că plătește mai mult gazul? Acum când nu i-a văzut pe Ponta și Antonescu luând o singură măsură favorabilă lui? Nu vedem omul acum această lipsă totală de pregătire a premierului pentru postul pe care îl ocupă?”, a spus președintele PDL.

În opinia sa, Ponta ne dă în fiecare zi muniție. “Nu numai că minte, este și complet nepregătit. Atacă cu ură pe oricine, de preferință pe domnul președinte Traian Băsescu și PDL-ul. Nu mai departe de aseară, când, a avut un miting și a spus că Băsescu este ultimul comunist, securist din Europa. Numai că lângă el stătea Stanishev, președintele preaiubit al socialiștilor europeni, ales acum câteva luni. Acest om a fost șeful UTC-ului bulgar, dovedit că a fost colaborator al securității, era lângă el”, a completat Blaga. (A.M)