13.3 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 11:30

Blaga: Udrea o fi frustrată

spot_img

Vasile Blaga a răspuns, marți, unei întrebări legată de o postare pe Facebook a Elenei Udrea: “Poate o fi frustrată, nu știu…”

Se ascute războiul în PDL

La finalul ședinței de urgență a conducerii PDL de marți – în care s-a discutat despre o posibilă alianță cu PNL -, Vasile Blaga a arătat, răspunzând unei întrebări legată de o postare pe Facebook a Elenei Udrea: “Poate o fi frustrată (Elena Udrea – n.r.), nu știu…”.

Elena Udrea a anunţat, marţi, pe pagina sa de Facebook că dreapta nu se va uni, cel puțin nu până la alegerile din toamnă. Motivul ar fi, în opinia acesteia, existența resentimentelor și a frustrărilor pe care le au liderii dreptei.

Partidele de centru dreaptă nu se vor uni. Nu până la alegerile din toamnă. Sunt prea mari resentimentele personale ale liderilor şi prea slabe caracterele pentru a le depăşi, fie şi în ideea măreaţă de a învinge PSD-ul la prezidenţiale. În plus, incapacitatea politicienilor de a genera un proiect comun este dublată de frustrările şi parti pris-urile jurnaliştilor şi analiştilor de dreapta, care fac exact ce critică la liderii politici: unitatea dreptei, dar cum vrem noi şi în jurul cui vrem noi (…) Poate o înţelegere punctuală pentru turul doi al prezidenţialelor.

Elena Udrea

deputat, membru PMP

R.D.