32 C
București
vineri, 12 august 2022 - 18:56
No menu items!

Blaga: Nu este nicio incompatibilitate între a fi membru de partid și membru al unei fundații

spot_img

vasile.blaga

Nu este nicio incompatibilitate între a fi membru de partid și membru al unei fundații, arată președintele PDL, Vasile Blaga, într-o postare pe o rețea de socializare. Declarația lui Blaga vine în contextul înscrierii primarului PDL al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, în Fundația Mișcarea Populară.

”Nu o să comentez prea mult înscrierea lui Emil Boc într-o fundație, nu vreau să dau acestui gest o importanță mai mare decât are. Nu este nicio incompatibilitate între a fi membru de partid și membru al unei fundații. Fiecare este liber să își aprecieze singur loialitatea față de un partid și o echipă”, a scris Blaga. Potrivit acestuia, ”PDL este despre echipă, despre baza partidului, nu despre un om”.

Șeful PDL mai adaugă că important este partidul, nu un alt proiect – cu referire indirectă la Partidul Mișcarea Populară (PMP) –, alegerile europarlamentare și cele prezidențiale. Duminică, Boc a decis să se înscrie în Fundația Mișcarea Populară, la invitația liderilor PMP.

Sâmbătă seară, președintele Traian Băsescu a luat cina cu Emil Boc, alături de Elena Udrea, Daniel Funeriu și alți lideri ai PMP. Șeful statului a avut discuții și cu mai mulți reprezentanți ai PDL în județul Cluj, de la primari, la consilieri locali și județeni.

C.C.