8.6 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 11:41

Blaga: Le mulţumesc militanţilor care au crezut în acest partid, lovit şi din interior şi din afară

spot_img

Vasile Blaga i-a rugat pe “militanții” PDL să rămână în secțiile de votare pentru a finaliza numărătoarea paralelă

Vasile Blaga

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, duminică, după închiderea urnelor, că doreşte să le mulţumească în primul rând militanţilor care au crezut în acest partid “lovit şi din interior şi din afară”, care a dus în aceste luni bătălia pe mai multe fronturi.

Blaga a ţinut să le mulţumească militanţilor partidului, care au crezut în acest partisd “lovit şi din interior şi din afară“, care a dus în aceste luni bătălia pe mai multe fronturi.

Îi rog să aibă răbdare, să rămână în secţiile de votare, pentru a termina cît mai repede numărătoarea paralelă“, a spus Blaga, precizând că declaraţii se vor face după finalizarea numărătorii paralele.

Blaga a mai spus că scorul partidului său din exit-poll-uri este unul acceptabil, dar putea fi unul mai bun, pentru că își pusese speranțele într-o participare mai mare la vot, în special în zonele în care, tradițional, PDL stă mai bine.

Putea fi un procent mai bun, dar, în condițiile date, este un procent acceptabil, dar putea fi un procent mai bun, îmi puneam speranțe într-o participare mai mare la vot în special în zonele în care, tradițional, PDL stă mult mai bine, dar trebuie să respectăm decizia electoratului și vom ști mai bine cum stăm în jur de ora 2-3 în noaptea asta.

Vasile Blaga

președinte PDL

Întrebat dacă după aceste alegeri vor fi demarate discuții pentru unificarea dreptei, Blaga a spus că trebuie să se aștepte rezultatele finale pentru a ști cum stă fiecare partid în parte.

Sigur că o să avem (discuții cu alte partide de dreapta — n.r.), dar să avem răbdare în seara asta și să știm exact cum stă fiecare în parte, pentru că mulți se bucură înainte de vreme. În 2009, unii cântau <<Mihaela, dragostea mea>> pe la ora asta, dimineața a fost altfel“, a explicat președintele PDL.

Blaga le-a mulțumit în numele PDL tuturor românilor pentru că și-au făcut timp și au mers la vot și au optat pentru viitorul României în UE.

Suntem strâns legați de UE, pentru că asta înseamnă bunăstare, asta înseamnă mai mulți bani pentru România, mai mulți bani pentru proiectele atât de importante de infrastructură, sănătate, învățământ, bani pentru fermieri, bani pentru IMM-uri. Aș vrea să le mulțumesc acelora care au avut încredere și au votat PDL.

Vasile Blaga

președinte PDL

Potrivit exit-poll-urilor, PDL s-a clasat pe locul 3 la europarlamentare, cu scoruri cuprinse între 10% şi 12%.

R.D.