1.3 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 2:22
No menu items!

Blaga, la judecată cu Gelu Vişan

spot_img

Vasile Blaga a anunţat că îl va acţiona în instanţă pe deputatul Gelu Vişan pentru calomnie, considerând că acesta a lansat în spaţiul public o serie de acuzaţii false şi defăimătoare la adresa sa.

Acuzaţiile lansate de către deputatul Vişan sunt nefondate, de natură să aducă prejudicii de imagine PDL. Resping categoric acuzaţiile aduse de deputatul Gelu Vişan, fapt pentru care acesta va răspunde în faţa instanţei“, spune Blaga. Gelu Vişan a afirmat la un post de televiziune că preşedintele PDL ar controla o firmă prin care s-ar derula bani negri către oameni politici. Vişan a fost deputat PDL, iar în prezent candidează din partea PPDD la alegerile parlamentare.

Vişan a susţinut că PDL are firme de casă care în schimbul câştigărilor licitaţiilor cotizează cu bani în campanie. Vasile Blaga nu e străin de aceste lucruri, el favorizând prin interpuşi firme precum Tehnologica Radion.

Vişan s-a mai ales cu o plângere penală în urmă cu două săptămâni.  Pe 16 octombrie, PDL Dolj l-a dat în judecată pe deputatul democrat-liberal Gelu Vişan pentru ,,afirmaţii mincinoase” şi a cerut daune de 500.000 de euro pentru repararea prejudiciului de imagine cauzat organizaţiei prin declaraţiile făcute în cadrul unei emisiuni tv. (A.M)

foto: dcnews.ro