3.3 C
București
miercuri, 19 ianuarie 2022 - 19:27
No menu items!

Blaga îi dă replica lui Băsescu despre unirea dreptei

spot_img

Blaga_Basescu_SZ

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că democrat-liberalii vor avea după 26 mai o discuţie despre refacerea dreptei, arătând că PDL ştie cum se fac lucrurile, „fără impuneri şi fără persoane providenţiale”.

Liderul PDL îi dă, astfel, o replică lui Traian Băsescu, care, săptămâna trecută, spunea că, după alegerile europarlamentare, toate partidele de dreapta trebuie să se așeze la masa dialogului și să stabilească un candidat unic, adăugând că Vasile Blaga reprezintă pentru el o „mare dezamăgire”: Mi-aş dori foarte mult ca ei să se strângă, să stabilească nişte criterii în cursul lunii iunie, şi din iulie să spună: «acesta este candidatul alianţei de dreapta»”.

Noi întotdeauna discutăm şi avem în minte şi în suflet unitatea dreptei, mai ales că suntem partidul care a participat la construcţii câştigătoare de fiecare dată. Noi suntem unul dintre cele două componente ale Alianţei Dreptate şi Adevăr care a câştigat algerile şi a guvernat după 2004. Noi suntem parte a unei fuziuni care se numeşte chiar PDL, PD+PLD au făcut PDL care a câştigat alegerile din 2009. Iată, ştim cum se fac lucrurile, nu dictate, cu analize serioase, fără impuneri, fără persoane providenţiale, lumea are nevoie de oameni normali şi de linişte în ţara asta

Vasile Blaga
președintele PDL

Valeriu Motoc