4 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 0:20
No menu items!

Blaga, despre Boc: Deși se vede în PMP, mi-e greu să-mi sancţionez foştii şefi de partid

spot_img

Vasile Blaga

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că Emil Boc se vede în Mişcarea Populară, dar a arătat că lui îi este greu să-şi sancţioneze foştii şefi de partid.

Blaga a fost întrebat, înaintea şedinţei BPN, despre faptul că Emil Boc a participat la o acţiune a Mişcării Populare şi dacă acesta va fi sancţionat având în vedere că fostul premier se vede în afara partidului. “În afara partidului nu se vede, se vede în Mişcarea Populară, dar mi-e greu, eu am un alt fel de a fi, mi-e greu să-mi sancţionez foştii şefi de partid“, a răspuns Blaga.

Vasile Blaga a arătat că s-a simţit foarte bine la Cluj la mitingul organizat de PDL şi că Emil Boc a luat “altă decizie” şi “îl priveşte”.

Eu am spus-o şi la Cluj, ne-am simţit foarte bine în prezenţa a 25.000 de colegi, a fost poate cel mai mare miting organizat de noi în ultimii ani, şi eu m-am simţit foarte bine acolo. Dânsul a luat o altă decizie, îl priveşte“, a mai spus Vasile Blaga.

Primarul Clujului, Emil Boc, a fost întrebat, sâmbătă, dacă nu se vor supăra colegii săi din PDL pentru că nu a fost la mitingul democrat-liberalilor de la Cluj, ci la manifestarea Fundaţiei Mişcarea Populară de la Bucureşti, el răspunzând: “De ce? Am autorizat mitingul”.

Traian Băsescu și Emil Boc au participat, sâmbătă, la o manifestare organizată de Fundaţia Mişcarea Populară în Bucureşti, cu primarii care simpatizează această fundaţie. Manifestarea a avut loc în timp ce PDL organiza un miting la Cluj.