4.6 C
București
duminică, 11 aprilie 2021 - 4:45

Blaga: ARD nu va propune un premier impostor de tipul Ponta

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, declară că premierul ARD nu va fi unul mincinos, impostor şi care nu a făcut nimic. În opinia sa, Mugur Isărescu ar putea fi oricând prim ministru cu orice susţinere parlamentară.

“Premierul ARD nu va fi unul mincinos ca Victor Ponta. ,Noi suntem o echipă. Sigur nu vom propune, în niciun caz, un premier mincinos, nu o să propunem un premier de tipul Ponta”, a spus Blaga. În altă ordine de idei, el a ţinut să precizeze că Videanu şi-a prezentat foarte bine programul de guvernare şi are toată pregătirea necesară. “Nu am luat nicio decizie, pentru că suntem destul de păţiţi. Vă aduc aminte că în 2008 am defilat în campanie cu un premier, cu domnul Stolojan şi până la urmă domnia sa nu a mai acceptat să formeze guvernul”, a completat preşedintele PDL.

Pe de altă parte, Blaga a subliniat că PDL nu va susţine niciodată un guvern din care nu face parte. “Dacă nu faci parte din guvern eşti în opoziţie. V-am spus că nu vom aveam un mincinos, un impostor care nu a făcut nimic pentru ţară ca şi domnul Ponta premier. Nu o să avem un premier de tipul ăsta. O să avem un premier serios, cu viziune care să aplice programul de guvernare”, a punctat democrat-liberalul. (A.M)