1.6 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 11:06
No menu items!

Bitdefender lansează versiunea 2015 a suitei de produse de securitate

spot_img

Noile produse Bitdefender vin echipate cu noua tehnologie Profiles, care analizează activitatea desfășurată de utilizator și autoreglează setările și resursele pentru a susține fiecare tip de acțiune

 it&c

Producătorul român de soluții de securitate informatică Bitdefender lansează versiunea 2015 a suitei de produse de securitate, aceasta fiind disponibilă în Statele Unite de la începutul lunii iulie, a anunțat, într-un comunicat de presă, compania Bitdefender.

Bitdefender Total Security 2015 a primit deja distincția Editor’s Choice acordată de publicația americană PC Mag.

Potrivit sursei citate, versiunea 2015 a suitei de produse de securitate transformă lucrul pe computer, jocurile, filmele sau muzica în experiențe lipsite de interferențe și protejează în același timp operațiunile financiare, optimizând în mod constant sistemul.

Recunoscute și premiate trei ani la rând de către analiștii independenți pentru cea mai bună protecție, cele mai noi produse Bitdefender vin echipate cu noua tehnologie Profiles, care analizează activitatea desfășurată de utilizator și autoreglează setările și resursele pentru a susține fiecare tip de acțiune.

„Simplitatea constituie coloana vertebrală a noului Bitdefender 2015. Criminalitatea cibernetică în creștere și utilizarea la scară largă a tehnologiei accentuează necesitatea securității, astfel că a trebuit să construim un concept extrem de prietenos în spatele tehnologiilor noastre cheie”, a declarat Cătălin Coșoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

Bitdefender este producătorul uneia dintre cele mai performante și eficiente game de soluții de securitate informatică atestate pe plan internațional. Încă din anul 2001, compania este unul dintre liderii industriei de securitate.

C.A.