3.1 C
București
duminică, 5 decembrie 2021 - 18:31
No menu items!

Bistrița: Copil de 14 ani, înjunghiat mortal pe stradă

spot_img

cutit-500x373

Un copil de 14 ani a fost înjunghiat mortal, vineri, lângă o cale ferată din zona industrială a municipiului Bistriţa, la faţa locului aflându-se mai multe echipaje de poliţişti pentru a stabili cum s-a produs incidentul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa, Marius Rus, în urma unui apel primit la 112 în jurul orei 11.00, la faţa locului a ajuns un echipaj SMURD care l-a găsit pe copilul de 14 ani în stare de inconştienţă.

Conform sursei citate, băiatul avea o plagă înjunghiată în stern, care era destul de adâncă. Medicii au încercat să îl resusciteze, însă fără rezultat, băiatul fiind declarat decedat.

La rândul său, şeful Poliţiei Judeţene Bistriţa-Năsăud, Ovidiu Mureșan, a declarat că băiatul, din localitatea Sărata, a fost înjunghiat în torace cu un briceag, în urma unei altercaţii cu persoane din anturajul său, cel mai probabil de aceeaşi vârstă. Potrivit acestuia, băiatul a fost găsit pe calea ferată, poliţiştii făcând cercetări pentru a identifica autorii.

La faţa locului se află mai multe echipaje de poliţişti pentru a stabili cum s-a produs incidentul.

 D.M.