19.2 C
București
sâmbătă, 28 mai 2022 - 22:54
No menu items!

Bistriţa-Năsăud: Şapte persoane reţinute în urma percheziţiilor domiciliare

spot_img
Bistriţa-Năsăud: Şapte persoane reţinute în urma percheziţiilor domiciliare
foto: newsbv.ro

Polițiștii bistrițeni au reținut șapte persoane cu vârsta între 19 şi 41 de ani în urma percheziţiilor domiciliare efectuate în mai multe localităţi de pe Valea Someşului, persoanele în cauză fiind suspectate de furt din locuinţe şi magazine.

Oamenii legii au efectuat 17 percheziţii la mai multe imobile şi firme deţinute de persoane suspectate de comiterea a 21 de furturi, prejudiciul total ridicându-se la 150.000 de lei, precizează un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

„12 persoane sunt suspectate că din luna mai 2012 şi până în prezent au comis, pe raza localităţilor Lunca Ilvei, Lechinţa, Leşu, Ilva Mare, Poiana Ilvei şi Ilva Mică, din judeţul Bistriţa-Năsăud, 21 de infracţiuni de tăinuire şi furt calificat din locuinţe şi din societăţi comerciale. Suspecţii au sustras motorină, scule şi unelte folosite în construcţii”, se arată în comunicatul poliţiei.

Polițistii au reuşit să recupereze, în urma percheziţiilor, o parte din bunurile sustrase.

De asemenea, la sediul unei firme din oraşul Năsăud, a fost descoperit un autocar care era dat în urmărire la nivel naţional din luna ianuarie 2012, de către Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, fiind obiectul unei infracţiuni de abuz de încredere. Acesta a fost indisponibilizat până la clarificarea situaţiei juridice.

Lucian Mera