Biroul Permanent Național al PSD, reunit luni. Gabriel Oprea și Daniel Constantin participă la ședință

usd

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, şi preşedintele PC, Daniel Constantin, participă, luni, la reuniunea Biroului Permanent Național (BPN) al PSD, în calitate de invitaţi.

Liderul PC, Daniel Constantin, participă pentru prima dată la şedinţa BPN a PSD, în timp ce preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, este invitat permanent.

Este o reuniune extinsă a conducerii PSD, la care i-am invitat şi pe preşedinţii UNPR şi PC ca să poată să fie prezenţi la discuţiile noastre şi la propunerile pe care le avem.

Victor Ponta

președinte PSD

Președintele PSD, premierul Victor Ponta, a precizat, la debutul şedinţei BPN al PSD, că îşi doreşte ca marţi seară “colegii liberali” să nu sacrifice USL pentru proiectul personal al lui Crin Antonescu.

Vreau să spun un singur lucru pe care vi-l voi propune încă o dată astăzi: să facem toate eforturile care ţin de USD pentru a continua cele două obiective fundamentale pe care ni le-am asumat în urmă cu trei ani, şi anume să schimbăm un regim politic, regimul Traian Băsescu, cu un regim democratic, european şi modern şi să guvernăm bine ţara. Sper şi îmi doresc ca mâine seară colegii liberali să nu sacrifice un proiect atât de important pentru un proiect personal al domnului Antonescu. Proiectul domniei sale trebuie să fie înscris în marele proiect naţional care este USL.

Victor Ponta

președinte PSD

 Victor Ponta a precizat că din partea USD există toată dorinţa de a merge mai departe împreună şi de a se atinge cele două obiective.

Orice discuţii politice apar, important este să nu uităm de ce am format USL şi care sunt obiectivele sale şi pe aceste două obiective trebuie să le atingem“, a mai spus Victor Ponta.

R.D.

NICIUN COMENTARIU