3 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 7:48
No menu items!

Billboard: “All I Want For Christmas Is You”, cel mai bun cântec de Crăciun al anului 2013 VIDEO

spot_img

 mariah carey

“All I Want For Christmas Is You”, interpretat de Mariah Carey, a fost desemnat cel mai bun cântec de Crăciun al anului 2013, pentru a doua oară consecutiv, în top 100 melodii de sărbători al revistei Billboard.

Cântecul, interpretat de Mariah Carey la cea de-a 81-a festivitate de aprindere a luminiţelor de Crăciun, ce a avut loc, miercuri, în Rockefeller Center, New York, a obţinut primul loc în top cu 29.000 de descărcări pe internet şi numeroase difuzări la radio şi televiziune, potrivit contactmusic.com.

Pe locul al doilea se situează cântecul clasic al Brendei Lee din 1958 “Rocking Around the Christmas Tree”, iar pe locul al treilea se află “Jingle Bell Rock”, interpretat de Bobby Helms.

În topul 100 al celor mai bune albume de Crăciun pentru 2013 se află albumul “Duck the Halls: A Robertson Family Christmas”, al familiei Robertson din reality-show-ul “Duck Dynasty”, urmat de compilaţia de sărbători a lui Kelly Clarkson, “Wrapped in Red”.

Albumul de Crăciun al solistei R&B Mary J. Blige “A Mary Christmas”, se situează pe locul al treilea, urmat de “Christmas”, lansat de Michael Buble în 2011 şi de albumul cântăreţei Susan Boyle, “Home for Christmas”.

D.M.