27.2 C
București
miercuri, 4 octombrie 2023 - 17:00
No menu items!

Bill Gates: Bogații vor scăpa primii de Covid

spot_img

„E înfricoșător”, răspunde Bill Gates despre „fake-news-ul” că s-ar afla la originea pandemiei, pentru a vinde mai multe vaccinuri, în cadrul unui program al televiziunii franceze RTL. Fondatorul Microsoft afirmă însă că doar celor mai bogate țări le va fi ușor să iasă din criza sanitară, după rețeta sa: vaccinarea.

Fundația Bill și Melinda-Gates este profund dedicată să lupte împotriva sărăciei extreme mondiale și să îmbunătățească accesul la asistență medicală, a explicat multimiliardarul. Prin urmare, participă la căutarea de tratamente și vaccinuri împotriva coronavirusului. Acest lucru îi face să fie acuzați că de fapt ei au creat boala. „Mă tem că un zvon ar putea denatura adevărul în acest fel„, a răspuns Bill Gates.

Invitat la RTL marți, 15 septembrie, cu ocazia lansării raportului său anual privind starea lumii, fostul CEO al Microsoft a reamintit că lucrează „cu parteneri ai companiilor farmaceutice pentru a salva vieți.”

„Ceea ce ar fi enervant este faptul că astfel de zvonuri împiedică oamenii să poarte măști, să aplice gesturi de barieră etc. sau că sunt atenți la toate vaccinurile din cauza acestor teorii ale conspirației”, a spus el. Bill Gates.

El ne reamintește că, în țările bogate, nu trebuie să uităm niciodată că bolile pentru care există un vaccin, cum ar fi rujeola, ar putea reveni dramatic. „Oamenii trebuie vaccinați”, a insistat fondatorul Microsoft.