2.8 C
București
duminică, 5 decembrie 2021 - 22:32
No menu items!

Biletele de tren pot fi cumpărate și de pe telefonul mobil

spot_img

Aplicația online pentru vânzarea biletelor de tren  – “Cumpără Bilete CFR” –  va rula, începând de miercuri, pe telefoane mobile și tablete

CFR_SZ

CFR Călători a anunțat că începând de miercuri, 12 noiembrie, aplicația on-line de vânzare a biletelor de tren, “Cumpără Bilete CFR”, va rula mai rapid pe telefoane mobile și tablete, fiind disponibilă într-un nou format pentru aceste echipamente.

Cu biletele CFR online se poate merge direct la tren, fără să fie necesară printarea acestora. Trebuie doar să vă înregistrați pe site-ul www.cfrcalatori.ro și să folosiți aplicația Cumpără Bilete CFR. Călătorii trebuie să aibă în vedere faptul că biletele de tren pot fi cumpărate online, doar dacă mai sunt cel puțin 12 ore până la plecarea trenului ales pentru călătorie.

CFR Călători
comunicat de presă

Oficialii CFR Călători mai precizează că direct de pe telefonul mobil sau de pe tabletă se poate accesa aplicația Mersul Trenurilor de pe www.cfrcalatori.ro, care este, de asemenea, disponibilă într-un format optimizat pentru dispozitive mobile, la adresa m.cfrcalatori.ro.