18.9 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 19:48

Bilanțul unei depășiri imprudente: doi tineri morți și încă opt persoane rănite, transportate la spital

spot_img

Doi tineri de 28 și 29 de ani au murit într-un grav accident de circulație care a avut loc miercuri seara pe Drumul European 583. Șoferul de 29 de ani ar fi intrta în mare viteză într-o depășire și s-a ciocnit violent de un microbuz. Ocupanții autoturismului ai murit, iar opt persoane din microbuz au fost rănite și transportate la spital.

Accidentul a avut loc între localitatea Strunga şi oraşul Târgu Frumos.

Potrivit ISU Iaşi, în microbuz se aflau opt persoane şi în maşină, două, un bărbat de 29 de ani şi o femeie de 28 de ani, care au murit în accident.

Victimele din microbuz, bărbaţi cu vârste între 22 şi 53 ani, au fost asistate de echipajele medicale sosite la locul intervenţiei. Acestea au fost transportate la spital, cu excepţia şoferului microbuzului, care a refuzat.

Pentru tinerii aflați în autoturism nu s-a mai putut face nimic. Impactul deosebit de puternic le-a provocat lezouni incompatibile cu viața.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Anca Vîjiac, a declarat că dosarul penal a fost întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier.