22.9 C
București
miercuri, 6 iulie 2022 - 9:17
No menu items!

Bilanțul deceselor de la ”Matei Balș” a ajuns la 6. MS rectifică informația inițială. UPDATE

spot_img

Update 14.25

Un pacient de 70 de ani cu COVID-19 transferat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti în urma incendiului de la Institutul Matei Balş a murit, precizează Ministerul Sănătăţii, care rectifică informaţia iniţială conform căreia persoana decedată era o femeie de 58 de ani, despre care afirmă, însă că se află în stare gravă.

”Rectificam informaţia. Este vorba despre un barbat, 70 ani, dependent de CPAP, fără leziuni cauzate de incendiului, intubat. Femeia de 58 de ani se află in stare gravă. Ambele familii au fost anunţate de situaţia pacienţilor”, a transmis Ministerul Sănătăţii.

Știrea inițială

Încă o pacientă de la „Matei Balș” în vârstă de 58 de ani a murit sâmbătă, după ce aceasta a suferit arsuri pe 2% din suprafața corpului. În acest moment, bilanțul victimelor în urma incendiului devastator care a avut loc vineri dimineața la Institutul „Matei Balș” se ridică la șase decese. Femeia care și-a pierdut viața fusese transferată la Spitalul Universitar de Urgență București, a informat Ministerul Sănătății.
Pacienta era intubată, cu o pneumonie COVID-19 severă, inhalare de fum și cu arsură de 2% din suprafața corporală.