4 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 0:56
No menu items!

Bercea Mondial: Sacii cu milioane ajungeau la Traian, nu la Mircea Băsescu!

spot_img

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a spus, joi, la Curtea de Apel Piteşti, că sacii cu bani, cu milioane de euro dați de familia sa au ajuns la Traian Băsescu, nu la fratele său, Mircea Băsescu, arestat și el

Bercea Mondial_SZ 2

Conform jurnaliștilor Antena3, Bercea Mondial a fost dus joi dimineaţă la Curtea de Apel Piteşti, unde a contestat decizia Tribunalului Argeş, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă în dosarul privind mituirea unui agent de la Penitenciarul Colibaşi. Bercea Mondial le-a strigat ziariștilor, imediat după ce a fost dat jos din dubă, că milioanele de euro date de familia sa lui mircea Băsescu au ajuns, de fapt la Traian Băsescu. Sandu Anghel, zis Bercea, a mai spus că de două luni încearcă să denunţe un supraveghetor al Penitenciarului Colibaşi.

Avocatul familiei Bercea, Pavel Abraham a declarat pentru Antena 3 că familia interlopului are noi probe care să susțină afirmațiile că banii au ajuns la Traian Băsescu.

În același dosar de la Curtea de Apel Pitești a fost audiată de magistrați și fiica lui Bercea Mondial, Izaura Anghel, arestată la domiciliu. În sala de judecată, Sandu Anghel le-a spus judecătorilor că este ”arestat politic” şi a încercat să vorbească neîntrebat, fiind atenţionat de către magistraţi în privinţa regulilor care trebuie respectate în instanţă.

Magistraţii Curţii de Apel Piteşti judecă contestaţiei depuse de Sandu Anghel şi de fiica acestuia, Izaura Anghel, la măsura arestării preventive luate de Tribunalul Argeş. În 18 septembrie, Izaura Anghel, fiica lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a primit mandat de arest la domiciliu pentru 30 de zile în dosarul în care este acuzată că a dat mită unui agent de la Penitenciarul Colibaşi, unde este încarcerat Sandu Anghel. Pe numele lui Bercea Mondial a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

S.M.