28.5 C
București
joi, 21 septembrie 2023 - 15:10
No menu items!

Bercea Mondial cere eliberarea UPDATE

spot_img

Condamnat la 8 ani și 9 luni de închisoare pentru tentativă de omor, Sandu Anghel, mai cunoscut drept Bercea Mondial, cere eliberarea condiționată

Bercea Mondial_SZ

  • UPDATE

Interlopul Sandu Anghel, mai cunoscut drept Bercea Mondial, mai stă după gratii. El a declarat, marți, în fața magistraților Tribunalului Olt care ar fi trebuit să judece o cerere de eliberare a sa că nu știe cine a depus această cerere pe care, prin urmare, nu și-o asumă.

În concluzie, Bercea Mondial s-a întors în Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova, unde este încarcerat pentru a executa pedeapsa de 8 ani și 9 luni de închisoare, primită pentru tentativă de omor.

Interlopul Sandu Anghel, mai cunoscut drept Bercea Mondial, se află, marți, în fața magistraților Tribunalului Olt, care judecă cererea acestuia de eliberare condiționată.

Bercea Mondial a fost adus în fața judecătorilor, marți, în jurul orei 9.00.

Încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova, Sandu Anghel a fost condamnat definitiv, pe 20 mai, la 8 ani și 9 luni de închisoare, pentru că și-a înjunghiat un nepot. Interlopul a fost arestat preventiv pe 20 februarie 2011.

R.D.