26.7 C
București
marți, 9 august 2022 - 1:50
No menu items!

Bercea Mondial a întors-o ca la Ploiești. Ce a declarat la DNA despre banii luați de Mircea Băsescu

spot_img

Sandu Anghel vrea ca familia sa să se împace cu fratele președintelui, pentru că „nașu’ e bolnav”

Bercea Mondial_SZ

Bercea Mondial a susținut, în declaraţia dată, joi, în faţa procurorilor DNA, că a aflat de la televizor și de la fata sa, Izaura, despre sumele de bani primite de Mircea Băsescu. În plus, el și-a exprimat dorința ca familia sa să se împace cu fratele președintelui, iar acesta să retureneze banii.

Sandu Anghel a declarat că fiul său, Florin Anghel, i-a spus despre cei 600.000 de euro dați lui Mircea Băsescu şi a aflat despre acest lucru după momentul arestării sale. El a precizat că ştie de la televizor şi din ce i-a relatat fata lui, Izaura Anghel, despre banii luaţi de Mircea Băsescu, au declarat surse judiciare pentru Agerpres.

Am fost arestat şi nu ştiu nimic. Eu nu-l bag pe naşu’, că nu ştiu nimic. Eu vreau să se împace copiii mei cu naşu’. E păcat de el, e bolnav, are doi copii, să ne dea banii şi să se împace. Eu altceva nu ştiu

Bercea Mondial
declarație la DNA

Bercea Mondial ar fi povestit că şi-a vândut un teren cu 680.000 euro şi nişte case înainte să fie arestat şi că fiul său nu i-a cerut voie să dea banii din aceste tranzacţii. Potrivit surselor, acesta ar fi precizat că „naşu’ a greşit că le-a luat banii şi a făcut flagrant”.

Andrei Tudor