5.3 C
București
luni, 28 noiembrie 2022 - 3:50
No menu items!

Bercea Mondial a fost adus la DNA. UPDATE. Bercea: Kovesi a luat bani prin șoferul ei

spot_img

Bercea Mondial a fost adus cu duba la DNA București, pentru audierile în cazul traficului de influență al lui Mircea Băsescu

Bercea Mondial_SZ

UP DATE

Zeci de minute, în faa jurnaliștilor veniți la DNA, duba de la ANP în care se afla Sandu Anghel s-a chinuit să intre în curtea interioară, ca să-l poată scoate pe deținut fără ca acesta să dea ochii  cu presa. Bercea Mondial a strigat însă pe geamul dubei:

Șefa DNA Kovesi a luat bani prin șoferul ei. Și Kovesi și Livia Stanciu (n.r. președintele ÎCCJ) sunt implicate!

A ajuns bani la doi magistrati. Nu am putut sta la penitenciar și nu m-a lăsat directorul adjunct de la Craiova să fac denunț. Cer audiență la premier, banii s-au mâncat, am dat 2 milioane de euro!

Sandu Anghel a fost adus cu o autospecială a Administrației Naționale a Penitenciarelor, care a intrat în curtea DNA. Procurorii îl vor audia azi și pe fiuol său, Florin Anghel, care a refuzat, miercuri să facă declarații anchetatorilor. Florin Anghel, condamnat definitiv pentru tentativă de omor va fi audiat în jurul orei 15,apoi va fi audiată mama sa, Fănica Anghel.

Surse judiciare au decloarat că în jurul orei 18 va fi audiat și Mircea Băsescu.

Antena 3 a făcut publice, miercuri, înregistrări care arată discuții între fratele președintelui, Mircea Băsescu și membrii familiei Anghel, în care Mircea Băsescu spune că a primit o parte din banii dați de familia lui Bercea Mondial.

Traian Băsescu a susținut, joi, într-o conferință de presă de la Cotroceni, că regretă că fratele său a intrat într-un astfel de anturaj, dar cere justiției să-și facă datoria. De asemenea, șeful statului a spus că nu a intervenit niciodată pentru nimeni în justiție, iar dacă cineva are astfel de informații, îl roagă să le facă publice.