Bercea Mondial și Izaura Anghel, condamnați pentru corupție

Dosarul se referă la tentativa de mituire a unor gardieni din Penitenciarul Colibași pentru ca Sandu Anghel să poată primi un telefon de la rude

Bercea Mondial_SZ

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, și fiica sa, Izaura Anghel, au fost condamnați, marți, de judecătorii Tribunalului Pitești pentru fapte de corupți. Decizia nu este definitivă.

Izaura Anghel a fost condamnată la 1 an și 4 luni de închisoare cu suspendarea executării pedepsei, iar Bercea Mondial, la 2 ani și 8 luni de închisoare cu executare.

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial şi fiica acestuia, Izaura Anghel, au fost trimişi în judecată pentru fapte de corupţie în dosarul în care Izaura este acuzată că a încercat să mituiască un gardian din penitenciarul în care tatăl ei este închis pentru a-i da acestuia un telefon mobil.

Înaintea pronunțării deciziei, Bercea Mondial a făcut scandal în sala de judecată. El a ameninţat că se omoară pentru că „nu e dreptate” la instanţa din Piteşti, adăugând că cere strămutarea procesului pentru a putea face un denunţ împotriva lui Traian Băsescu, denunţ de care a vorbit în repetate rânduri în ultima perioadă. „Eu mă omor! Aici nu e dreptate, toți sunteţi prieteni cu familia lui Basescu! Vreau sa fac denunţ împotriva lui Băsescu, dar nu aici. Cer stramutare”.

NICIUN COMENTARIU