7.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024 - 2:44
No menu items!

Benone Sinulescu a fost găsit inconştient în casă. Care este starea de sănătate a artistului

spot_img

Benone Sinulescu a fost internat la Spitalul Judeţean din Arad. Artistul suferă de Alzheimer şi de câţiva ani are probleme grave cu inima. Acesta a fost găsit în stare de inconştienţă în casa sa, iar de acolo a fost dus la un centru de îngrijiri paliative.

Impresarul său, Ionuț Pavel, face însă acuzații la adresa familiei, spunând că Benone Sinulescu are nevoie urgentă de medici și de o intervenție chirurgicală, nu de îngrijiri paliative. 

Medicii de la Spitalul din Arad au declarat că starea artistului este stabilă, dar familia nu vrea să fie date detalii.

„Acum este într-o stare stabilă (…) Soţia dânsului, doamna Sinulescu Elena, a solicitat să nu declărăm nimic de starea soţului dânsei. Pacientul a intrat la noi în Unitate de Primiri Urgenţe la ora 15:55, vă daţi seama că abia ce a fost preluat şi colegii s-au pregătit pentru a fi investigat, iar despre starea lui de sănătate, diagnostice şi tratamentul care îi va fi administrat, deocamdată nu pot să vă spun, atâta timp cât familia solicită să nu declarăm niciun detaliu despre el. Ce pot să vă spun este că pacientul va beneficia de cele mai bune îngrijiri medicale prin specialiştii unităţii sanitare pe care îi deţinem”, a declarat sâmbătă, în exclusivitate la Antena 3, Lenuţa Timiş, director al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Potrivit impresarului Ionuț Pavel, artistul a fost găsit inconştient în casă, în cursul zilei de joi. 

„Ce ştim din sursele noastre, pentru că nu am vorbit cu familie, lui `nea Beni i-a fost foarte rău şi, paradoxal, în loc să ajungă la un spital de urgenţă a fost dus la o clinică de îngrijiri paliative de lângă Arad, dar acolo nu există medicină de urgenţă.

Nu putem să aşteptăm ca omul acesta să moară într-o clinică de lux aşa, pur şi simplu”, a spus fostul impresar al artistului, Ionuţ Pavel, sâmbătă, la Antena 3.

C. Dumitrescu