5.5 C
București
luni, 25 octombrie 2021 - 9:57

Beneficiile telepatiei. Cinci ingrediente utile pentru a comunica telepatic eficient

spot_img

Atunci când te conectezi cu alte ființe, ajungi la un nivel de cunoaștere superior

Telepatie

Telepatia presupune un proces de receptare a gândurilor sau a sentimentelor venite de la o persoană aflată la distanță, fără a utiliza unul din cele cinci simțuri (vedere, atingere, gust, miros și auz). De regulă, procesul telepatiei se desfășoară între persoanele care au o legătură apropiată.

Gemenii, spre exemplu, susțin că sunt capabili să simtă sentimentele fratelui, indiferent de distanța dintre ei. Cazul gemenilor James Lewis și James Springer, despărțiți imediat după naștere pare să confirme teoria telepatiei. Fiecare dintre ei s-a căsătorit și a divorțat de o femeie cu numele Linda, s-au recăsătorit amândoi cu o femeie pe numele Betty și fiecare dintre ei și-a botezat primul născut cu numele de James-Alan. Fără să comunice între ei. Mai mult, au aceleași pasiuni, aceeași carieră și aleg aceleași locuri pentru concedii, scrie noulpamant.ro.

O relație telapatică pornește de la premisa că toți provenim din aceeași sursă: unii o numesc sursă spirituală, alții, o sursă naturală, iar unii susțin că este vorba de o forță universală.

Cinci condiții pentru manifestarea telepatiei

1. Relaxarea crește foarte mult puterile telepatice. Meditația ajută la rexarea minții și a corpului și te face mai receptiv la primirea și trimiterea mesajelor telepatice. De asemenea, ajută și la debarasarea minții de gânduri nedorite și inutile.

2. Vizualizează destinatarul în detaliu. Imaginează-ți că se află în fața ta și îi transmiți un mesaj, sau imaginează-ți că vorbești cu el la telefon.

3. Răbdarea este o altă condiție prin care se ajunge la o comunicare telepatică eficientă. La fel ca în oricare experiență, este nevoie de timp pentru a atinge perfecțiunea, astfel că nu trebuie să așteptăm rezultate extraordinare peste noapte. Comunicarea se va îmbunătății numai cu multă practică.

4. O stare bună de sănătate. Telepatia rar poate avea loc atunci când persoanele în cauză nu au un nivel bun de sănătate.

5. Încrederea în proces. Imediat după ce proiectezi anumite gânduri sau sentimente, trebuie să ai încredere că ele au ajuns în locul potrivit. Dacă-ți lipsește încrederea, procesul pornește din start cu un mare minus. Nu trebuie să știi totul de la început. Este mai important să te deschizi și să ai încredere într-o inteligență superioară care ne guvernează. Lasă totul pe mâinile ei. Tu ești doar un canal prin care telepatia se manifestă.

Cum sunt primite mesajele telepatice?

Sigur că mulți se întreabă cum anume vor știi dacă au primit sau nu un mesaj telepatic. Răspunsul vine aproape singur: tot ce ține de sentimente, emoții, gânduri, imagini sau dorințe pot fi primite telepatic. Practic, comunicarea se face prin intermediul lor.

Clarviziune este termenul dat unui mesaj primit într-o formă vizuală, claraudiție este ceea ce definește vocea interioară, iar clarsimțire este mesajul primit sub formă de sentiment.

Însă unii oameni pot comunica telepatic chiar și când visează. NU este o regulă strictă ca emițătorul sau receptorul să fie în stare de veghe. De multe ori, căderea barierelor conștiente facilitează transmiterea și receptarea mesajelor telepatice.

Beneficiile telepatiei

Atunci când te conectezi cu alte ființe, ajungi la un nivel de cunoaștere superior. Automat se creează o mai bună înțelegere. Iar acest lucru poate avea un impact profund pozitiv și asupra relațiilor cu cei din jurul tău.

În cazul comunicării cu animalele, poți înțelege nevoile animalului de companie chiar dacă acesta nu comunică verbal cu tine. În plus, animalele au capacitatea de a simți pericolele, înainte ca acestea să devină evidente. Prin comunicarea telepatică, animalul te poate proteja de potențialele situații periculoase.

Arta telepatiei oferă un mijloc mult mai eficient de comunicare. Este ecologic, gratuit, iar locația nu este importantă.

Olimpia Diaconiuc