15 C
București
marți, 21 septembrie 2021 - 2:36

Becali scapă de închisoare. Judecătorii i-au admis cererea de eliberare condiționată

spot_img

Decizia Judecătoriei Medgidia nu este definitivă

Becali Politie 1_SZ

Gigi Becali poate fi eliberat condiționat. Decizia a fost luată, vineri, de Judecătoria Medgidia, care a acceptat cererea lui Becali.

Dacă, însă, procurorii nu vor contesta această decizie în următoarele trei zile, Gigi Becali va putea părăsi Penitenciarul Poarta Albă la începutul săptămânii viitoare.

“Dacă se formulează contestație, atunci rămâne încarcerat până se va soluționa contestația”, a declarat Bogdan Vlad, avocatul lui George Becali, la ieșirea din sala de judecată.

Potrivit apărătorului, clientul său întrunește toate condițiile legale pentru a fi eliberat condiționat.

Gigi Becali a scos în evidență, în fața judecătorilor, actele caritabile pe care le-a făcut în timpul în care s-a aflat în penitenciar.

Condamnat la închisoare în 2013, Becali a fost transferat, la solicitarea sa, de la Penitenciarul Jilava la Penitenciarul Poarta Albă, fiind încarcerat în regim deschis.

Becali a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare, după ce a primit trei ani de detenție în cazul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării Naționale, la care s-au adăugat alte șase luni după condamnarea în dosarul “Valiza”.

R.D.