16.1 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 2:18

Becali: Îl cunosc pe Maior. I-am dat 10.000 de dolari pentru o carte

spot_img

Omul de afaceri George Becali a negat vehement, într-o conferință de presă, dezvăluirile lui Sebastian Ghiță, potrivit cărora acesta s-ar fi întâlnit cu Florian Coldea. Becali a mai precizat că nu o cunoaște personal nici pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

În schimb, George Becali a dezvăluit că i s-au cerut 10.000 de dolari pentru sponsorizarea unei cărți a lui George Maior și l-a contactat o singură dată pe fostul șef al SRI.

„Nu m-am întâlnit niciodată cu Coldea, n-am dat în viața mea mâna cu el, nu am vorbit nici la telefon cu el, n-am călcat în curtea SRI niciodată în viața mea. (…) Asemenea minciună nu puteam să las, că nu se poate așa ceva. Maior. Îl cunosc pe Maior. Hrebenciuc mi-a cerut 10 mii de dolari pentru Augustin Buzura, socrul lui (c.n. Maior), acum 15 ani, pentru sponsorizarea unei cărți. (…) E adevărat, l-am contactat o singură dată pe Maior. Era vorba de interes național, așa credeam eu. Era vorba de ÎCCJ, care mi-a spus verișoara mea, fiind judecătoare acolo, că Livia Stanciu țipă, urlă și dă pușcărie cum vrea ea. (…) Nici pe Codruța n-o cunosc. (…) Dacă ar fi fost să mă întâlnesc cu Coldea, ce să caut eu acolo? Îi dădeam telefon să vină la palat. Mă duceam eu la Coldea, eu, Becali, mă duceam să-i dau șorici, ca Dragnea? Îi chemam eu să taie porcu și să-mi dea ei mie șorici, că eu sunt Becali”, a spus Gigi Becali.

Andrei Tudor