8.6 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 12:28

Beat și fără permis, angajatul unei spălătorii a făcut accident cu mașina lăsată la lustruit

spot_img

Angajatul unei spălătorii auto din Focșani, fără permis de conducere, a furat mașina unui client, s-a urcat beat la volan și a provocat un accident de circulație.

Proprietarul unui autoturism de lux a venit și a lăsat mașina la spălătorie, pentru a fi lustruită. Angajatul, care are 29 de ani și se afla sub influența alcoolului, s-a urcat la volanul mașinii, deși nu are permis de conducere și a plecat la plimbare, ieșind din Focșani către localitatea Bolotești.

Conform poliției, pe DN 2D, tânărul a oprit la o benzinărie, ca să alimenteze mașina, dar a lovit rafturile cu produse din exteriorul stației, cu autoturismul. Așa că n-a mai oprit mașina, ci a demarat în trombă. Personalul benzinăriei a sunat la poliție, care a încercat să blocheze aututorismul câțiva kilomteri mai departe, la intrarea în comuna Bolotești. Tânărul a ignorant semnalele oamenilor legii, care au pornit în urmărirea sa. După aproximativ trei kilometri, bărbatul a ieşit cu maşina de pe şosea şi s-a oprit în gardul unei case. În urma impactului, maşina a fost avariată, iar gardul gospodăriei în care a intrat a fost distrus. După accident, bărbatul a fost imobilizat şi dus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice.

Potrivit Poliţiei Vrancea, la testarea alcoolscop, rezultatul a fost de 1.05 mg/l alcool pur în aerul expirat.