33 C
București
duminică, 21 iulie 2024 - 20:27
No menu items!

Bătălia pe secretarii de stat din Guvern. Cîțu: „Vor urma și alții”/ USR PLUS: „Ziua și abuzul”

spot_img

Întrebat joi la briefingul de după ședința de guvern în care a demis prefecții și subprefecții USR PLUS, despre demiterea celor 26 de secretari de stat miercuri seară, premierul a spus că vor urma și alte schimbări.

„- Ați demis mai mulți secretari de stat, ar fi 26.
– Da, am văzut că sunt și consilieri, și subsecretari de stat. Ce mi-a atras atenția, un secretar de stat propus de USR PLUS, cel de la MEC, fondatorul școlii finlandeze de la Sibiu, este fostul director de cabinet al lui Ecaterina Andronescu! Erau mai mulți și vor corecta această problemă, vor mai fi și alte demisii„, a declarat Florin Cîțu.

Formațiunea a transmis un comunicat în care susține că printre cei demiși de premier, erau și demnitari apolitici, sau care nu erau membri USR PLUS.

„De exemplu: la Ministerul Economiei, doi dintre cei trei secretari de stat dați afară de Florin Cîțu nu erau membri USR-PLUS, toți trei însă au muncit enorm și au obținut rezultate concrete.  

La Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Florin Cîțu a demis un fost prorector al Universității Babeș-Bolyai, apolitic. 

Și nu sunt singurele cazuri. Lista, aici

Florin Cîțu face ca Dragnea: își pune oamenii de partid în funcții-cheie care să îi servească intereselor proprii și își cumpără voturi în partid cu banii românilor prin PNDL 3„, a transmis USR PLUS într-un comunicat.

Marilena Nedelcu