18.9 C
București
duminică, 14 aprilie 2024 - 2:24
No menu items!

Bătaie în traficul din Capitală: Un biciclist s-a urcat pe capota unei mașini, iar șoferul acesteia l-a târât zeci de metri

spot_img

Un biciclist curier și un șofer s-au încăierat în traficul din București. Biciclistul s-a urcat pe capota mașinii, iar șoferul nervos a decis să îl ducă așa până la cea mai apropiată secție de poliție. Ambii participanți la trafic au ajuns la poliție pentru audieri.

Incidentul în trafic a avut loc pe la ora 14, pe Splaiul Unirii. Cei doi s-au luat la bătaie după ce curierul i-ar fi reproșat șoferului autoturismului că este pe banda rezervată bicicliștilor.

Șoferul a vrut să plece, dar biciclistul s-a agățat, la propriu, de capota mașinii. Conducătorul mașinii a decis să îl ducă în acest mod până la cea mai apropiată secție de poliție, aflată la aproximativ un kilometru.

”La data de 06 ianuarie 2022, în jurul orei 14.00, Secția 20 Poliție a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 6, are loc o agresiune în trafic.

Din verificările preliminare reiese faptul că a avut loc un incident între un biciclist livrator și un conducîtor auto, cel din urmă agresând biciclistul pentru faptul că i-ar fi atras atenția cu privire la modul de deplasare în trafic.

Biciclistul s-ar fi urcat pe capota mașinii, agățându-se și fiind transportat pe o distanță mare, până în apropierea Secției 20 de Poliție”, a transmis Poliția Capitalei.

M. Nedelcu