30 C
București
marți, 16 august 2022 - 22:15
No menu items!

Băsescu regretă: „Dacă mai aveam putere, Căpățână era în dubă acum și gardul era curățat”

spot_img

Gardul vilei de protocol folosită de Traian Băsescu a fost vandalizat cu vopsea roșie, cu care Marian Căpățână – bărbatul condamnat alături de fratele lui Băsescu, Mircea Băsescu după ce i-ar fi dat acestuia din urmă genți cu bani drept șpagă –  a scris „Petrov, achită-ți datoriile!”. Poliția a fost sesizată în acest caz, dar Traian Băsescu a susținut că refuză să depună plângere și a avut o ieșire nervoasă: „Dacă mai aveam putere, Căpățână era în dubă acum și gardul era curățat.”

„Căpățână nu știu ce miză are. Este evidentă concentrarea de pe toate părțile. Nu am bănuieli și nu am primit niciun fel de amenințări. Mi se pare o chestiune de proastă calitate a unui om de proastă calitate. M-a sunat fratele meu să îmi spună că afirmația legată de bani nu e adevărată, că nu a avut cont la BCR, unde spune Căpățână că a depus 2.000 de euro. Au fost unii specializați în dezinformare. Că sunt la Paris, e o adevărată poveste.

(…)Nu voi apela la nicio firmă de pază după retragerea SPP. Nu văd care ar fi scopul nici să sun la poliție, cu ce ar ajuta. Nu am ce să spun.

(…)Dacă mai aveam putere, Căpățână era în dubă acum și gardul era curățat. Dacă eram într-o funcție de putere politică… acum sunt un pensionar inofensiv. Poliția nu va face nimic. Să îl aducă pe Căpățână să spele gardu”, a declarat Băsescu.

Raluca Dan