21 C
București
marți, 15 iunie 2021 - 18:20

Bărbatul care și-a ucis fiul de 8 ani, pentru a se răzbuna pe soție, a fost condamnat la închisoare PE VIAȚĂ

spot_img

Bărbatul de 46 de ani din Turda, Cluj, care și-a înjunghiat băiatul de numai 8 ani, pentru a se răzbuna pe soția sa, care vroia să se mute în altă localitate, a fost condamnat la detenție pe viață.

Tribunalul Cluj l-a condamnat pe Takacs Gyorgy la închisoare pe viaţă, cu drept de eliberare după 20 de ani. Decizia nu este definitivă și poate fi atactă cu apel în termen de 10 zile.

Copilul de 8 ani a fost găsit mort pe 28 iulie 2020, în mașina tatălui său, după ce fusese dat dispărut de către mama sa. Băiatul era căutat de Poliţie și a fost găsit în mașina tatălui său, într-un sat din zona oraşului Turda, având o plagă rezultată prin înjunghiere în piept.

După ce și-a înjunghiat mortal copilul, bărbatul a încercat să se sinucidă, în momentul în care a fost prins de oamenii legii.

Potrivit declarațiilor tatălui din timpul procesului, femeia îl anunțase, cu o zi înainte, că vrea să plece cu copilul în localitatea Seini, din județul Maramureș. Bărbatul a subliniat că soția sa nu l-a consultat cu privire la plecarea din localitate împreună cu copilul.