3.3 C
București
miercuri, 19 ianuarie 2022 - 18:57
No menu items!

Bărbatul care și-a împușcat soția pe stradă a murit la spital

spot_img

Cetățeanul italian care, acum trei zile, și-a împușcat soția în plină stradă, cu mai multe focuri de armă, a murit și el la spitalul din Vânju Mare. Bărbatul era în stare gravă pentru că, după ce a împușcat-o pe femeie, a încercat să se sinucidă și s-a împușcat în piept.

“La data de 23 decembrie 2021, ora 09.13, prin apelul 112, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mehedinţi a fost sesizat despre faptul că, în centrul oraşului Vânju Mare, un bărbat ar fi tras cu un pistol într-o femeie, după care şi-ar fi tras mai multe focuri de armă în piept. La faţa locului, s-a deplasat un echipaj de poliţie, care a constatat că cele sesizate se confirmă”, au transmis, joi, reprezentan’ii IPJ Mehedinţi.  

Potrivit poliției, la faţa locului au ajuns şi un echipaj SMURD şi unul de ambulanţă.  

Echipajele medicale au constat că femeia a decedat, bărbatul fiind transportat la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri medicale“, au mai transmis poliţiştii.  

Pentru efectuarea de cercetări, în zona comiterii faptei, s-a deplasat o echipă de cercetare complexă, formată din poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi. 

Conform presei locale, femeia era fosta soţie a bărbatului, dar deocamdată nu au fost stabilite condiţiile producerii incidentului.

R. Dan